Produkter for chichers mel (12)

Hvetemel

Hvetemel

Hvis du har behov for mel til tilberedning av rettene dine, tilbyr vi det kun for profesjonelle fra 1 kg til 25 kg.
DOPPIAESSE MEL

DOPPIAESSE MEL

W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant. DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza. Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere. 25KG-10KG
Allsidig mel

Allsidig mel

Mel til alle formål
Maisforage mel

Maisforage mel

Fôrmel, et biprodukt fra bearbeiding av maiskorn, er en essensiell ingrediens for det ernæringsmessige tilskuddet i fôr til husdyr. Ettertraktet for sitt stivelsesinnhold, vil det passe perfekt inn i de ulike formuleringene av dyrefôr.
Skummet melkepulver

Skummet melkepulver

Vårt skummet melkepulver er et høykvalitetsprodukt som er ideelt for bruk i næringsmiddelindustrien. Det har et lavt fettinnhold og tilbyr likevel en rik smak som kan brukes i mange applikasjoner. Skummet melkepulver er tilgjengelig i forskjellige emballasjestørrelser og er utmerket for tilberedning av melkedrikker og andre oppskrifter. Vi garanterer rask levering og en utmerket kundeservice for å sikre at du får de beste produktene for dine behov. Velg vårt skummet melkepulver for et sunt og næringsrikt tillegg til kostholdet ditt.
Hampemel

Hampemel

Vår hampmel inneholder i gjennomsnitt 50% protein. Hampprotein er et supermat rikt på næringsstoffer, ofte brukt som kosttilskudd for å øke proteininntaket. Det er laget av hampfrø, en plante som inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen trenger. Forpakning: 100g - 1kg
Bakeri Crepe Papir

Bakeri Crepe Papir

brukes til å absorbere matolje fra dype stekte bakverk eller som underlag
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Hvitløk Granulat

Hvitløk Granulat

Leveringstid: 3 - 5 arbeidsdager Leveringskapasitet: 6000Kg / månedlig Minimum bestillingsmengde: 1 x 25Kg kartong Send forespørsel via e-post Vis telefonnummer 25Kg kartong
Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
PROFESJONELL MEL

PROFESJONELL MEL

W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG
MANITOBA MEL

MANITOBA MEL

W: 450 - 500. Tipo '00' mel laget av utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske korn, for deiger med indirekte bearbeiding eller lang heving. Ideell for å øke proteininnholdet og forbedre glutenstrukturen i hevede deiger. Anbefalt for tilberedning av høykvalitets Panettoni, Pandori, og Colombe Pasquali. 10KG